Esküvői Dj

A weboldalon keresztül leadott ajánlatkérésekre a legtöbb esetben már néhány órán, de maximum 2 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot, az általatok megadott információk alapján. Ha szükséges, ilyenkor egyeztetjük a helyszínnel kapcsolatos tudnivalókat, kiegészítő szolgáltatásokat (hang-és fénytechnika bővítés, falszínezés, épület színezés, ceremónia hangosítás, stb.), illetve bármilyen olyan igényt, amely az árajánlatot módosíthatja.

Ha szimpatikusnak találjátok az ajánlatban foglaltakat és az árat, akkor a következő lépés az, hogy e-mailben elküldöm nektek a vállalkozói szerződés egy példányát. Ezt minden párral aláírjuk, kivétel nélkül. Természetesen ez nem kötelez benneteket semmire, viszont lehetőségetek van átnézni, kérdezni ezzel kapcsolatban, vagy akár apróbb módosításokat végrehajtani. 

Ha döntésetek ezek alapján végleges és biztosan engem szeretnétek megbízni esküvőtök zenei szolgáltatásaival, akkor elektronikus úton (scannelve), vagy személyesen megtörténik a szerződés aláírása és ezzel egyidejűleg a foglaló kifizetése.

Amennyiben egy beszélgetés is szükséges a döntés meghozatalához, erre is van lehetőség, a legtöbb esetben online, vagy személyesen egy mindhármunk számára alkalmas időpontban és helyen. Itt kell azonban megjegyezni, hogy a személyes találkozók megszervezése a legtöbb esetben időigényes folyamat, amely több hétig elhúzódhat. A megrendelések véglegesítése, illetve a konkrét foglalás viszont minden esetben csak az aláírt szerződéssel lehetséges, így egy felkapottabb dátumnál előfordulhat, hogy időközben egy másik pár szerződéssel lefoglalja az adott napot. Ha ezt el szeretnétek kerülni, akkor az online megbeszélést javaslom, így minden lényeges információhoz könnyen és gyorsan hozzájuthattok, a személyes találkozóra pedig a későbbiekben keresünk megfelelő időpontot.

Számomra nagyon fontos, hogy megismerjelek benneteket az esküvő előtt, ezért legalább egyszer szükséges találkoznunk is. A legjobb ezt akkor megtartani, amikor már a ceremóniamester/vőfély összeállította az esküvő forgatókönyvét, tisztában vagytok elképzeléseitekkel és át tudjuk beszélni kedvelt zenei stílusaitokat, a ceremóniához, nyitótánchoz, stb. kiválasztott zenéket, ötleteket.

Az esküvőt megelőző hét első napjaiban még egy rövid, telefonos megbeszélést tartunk, átbeszéljük a lényeges információkat. A továbbiakban viszont igyekszem minden más teendőt a többi szolgáltatóval és a helyszínnel egyeztetni, hogy meghitt hangulatban, magatokra koncentrálhassatok az esküvő előtti napokban. 

 

Különleges ajánlatok

Rólam írták

Instagram

Kövess az instagramon! @artevent.hu

    Hangulatképek

    Ki van jelen?

    Oldalainkat 139 vendég böngészi