Esküvői Dj

artevent eskuvo djNapjainkban az esküvőre készülő párok csaknem fele választ esküvői DJ-t a nagy napra. Az esküvői szokások modernizálódása több követelményt támaszt a szolgáltatók felé is, legyen szó esküvői DJ-ről vagy élőzenéről. Nagyobbak az esküvők zenei-technikai igényei, melynek sokszor egy „régimódi zenész” már nem felel meg. Emiatt népszerű egy felkészült, nagy technikai tudással is rendelkező esküvői DJ jelenléte a rendezvényeken.

 

A TI ESKÜVŐTÖKRE HANGOLVA...

Mint minden esküvői DJ-nek, nekem is van saját elképzelésem egy-egy esküvővel kapcsolatban, de a tapasztalok szerint a párok többsége szereti kedvenc zenéit visszahallani az esküvői DJ által. Emiatt általában kérek egy listát azokból a zenékből, amelyek kihagyhatatlanok az esküvőtökből, de rugalmasan kezelem a helyszínen felmerülő zenei kívánságokat is. Fontos azonban, hogy saját zenei stílusotokat ne akarjátok minden áron a násznépre "erőltetni", ezért vegyétek figyelembe az ő zenei kéréseiket is és bízzátok az esküvői DJ-re a hangulatot!

Ha igénylitek, segítek kiválasztani a polgári ceremóniához a zenéket, biztosítom a szertartás teljes hangtechnikai ellátását, vendégváró és vacsora háttérzenéket, illetve természetesen az esküvői DJ szolgáltatást. Igény esetén, az esküvői DJ műsor alatt konferálom az eseményeket, de mint esküvői DJ nem tudom helyettesíteni a ceremóniamester / vőfély szerepét.

Az esküvői DJ ára a legtöbb esetben olcsóbb, mint egy több tagú zenekaré, de egy profi, megbízható esküvő DJ és egy átlagos zenekar ára között nem lesz nagy a különbség. Egy minőségi esküvői DJ figyelembe veszi az esztétikai szempontokat, hangulatvilágítással dekorálja a helyszínt, profi minőségű hang-és fénytechnikát biztosít.

A jó esküvői DJ-nek meg kell találni a közös hangot a vendégekkel és a lehetőségekhez mérten mindenben segíteni kell őket.

Az esküvői DJ szolgáltatás nem csak az esküvő napjára korlátozódik. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással az eseményt megelőzően, átbeszéljük a zenéket, ötleteket, esküvői tippeket. Az e-mailekre maximum 2 napon belül válaszolok, telefonon is elérhető vagyok, számíthattok rám.

Személyesen az alábbi településeken találkozhatunk:

Fejér megye, Dunaújváros

Fejér megye, Székesfehérvár (egyeztetést igényel)

Pest megye, Budapest (egyeztetést igényel)

 

 

MIT TARTALMAZ PONTOSAN A SZOLGÁLTATÁS?

Az esküvői DJ szolgáltatás minden esetben komplex megoldást jelent és az "alap csomag" is tartalmazza a legfontosabb eszközöket és szolgáltatásokat, mint például:

  • 2 db aktív, szélessávú RCF hangfal a bulihoz + 1 db hangfal a ceremónia hangosításához

  • 2 db robotlámpa, 4 db LED-es színező reflektor

  • 1 db vezeték nélküli, valamint 1 db vezetékes mikrofon

  • Vendégváró, illetve vacsora alatti háttérzene biztosítása
  • Egész estés DJ szolgáltatás, polgári ceremónia hangosítás az esküvő helyszínén

A hang-és fénytechnikai eszközök igény szerint bővíthetőek (LED falszínezés, nagyobb méretű hangtechnika, stb.).

 

Kérjetek bátran árajánlatot és ismerjük meg egymást akár személyesen, vagy egy telefonos, illetve online beszélgetés keretein belül!

online ajanlat

Referenciáink a teljesség igénye nélkül

Aktuális ajánlatok

Referenciáink képekben

Téli esküvő

Rólam írták

Ki van jelen?

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi