Tapasztalatok, érdekességek


Esküvői tippek, tapasztalatok:

 • A nagy nap csakis Rólatok szól, ez nem kérdés, de a zenék, zenei stílus, illetve az esküvői DJ kiválasztásánál nem árt szem előtt tartani a vendégkör összetételét, igényeit is.
 • A profi, tapasztalt esküvői DJ sem tudja helyettesíteni a ceremóniamester és vőfély szerepét. Amelyik esküvői DJ ezt állítja, az hazudik, ennek ugyanis fizikai akadályai is vannak. Képzeld csak el, amint az esküvői DJ a szertartás alatt a vendégek között futkos, irányítja őket, miközben már a mikrofonokat kellene beállítania, előkészítenie a ceremóniához a zenéket, vagy a játékok, események közben az esküvői DJ a DJ pult, az asztalok és a táncparkett között rohangál.
 • A nyitótánc fontos eseménye az esti partynak, különösen akkor, ha mindezt „meglepetés táncként” adjátok elő, megfűszerezve néhány vicces jelenettel. Nem elhanyagolható szempont, hogy a vacsora utáni, kicsit "lapos" hangulatban megkönnyíti az esküvői DJ dolgát is. Vállaljátok be, minden vendég értékelni fogja!
 • Készítsetek slide showt. Ez egy 5-10 perces mini videó, összevágva az esküvőt megelőző életképekből, találkozásotokról, őrült, hajnalig tartó bulizásokról, közös élményekről. A videó zenéinek kiválasztásában kérjétek az esküvői DJ segítségét!
 • A násznép az esküvői tapasztalatok szerint 10-12 órát „bír ki”, ezután elfáradnak. Ezt vegyétek figyelembe, amikor a forgatókönyvet tervezitek, különösen akkor, ha sok rokon/ismerős vidékről érkezik!
 • Ne "általános" árajánlatot kérjetek az esküvői DJ-ktől! Tisztázni kell, hogy az adott ár milyen szolgáltatásokat tartalmaz, milyen minőségű hang-és fénytechnikai eszközökkel dolgozik majd az esküvői DJ.
 • Sok esetben tapasztalom, hogy szórakozóhelyeken játszó (vagy éppen ott már mellőzött) DJ-k 20-30 éves szakmai múltra, tapasztalatra hivatkozva készítik el esküvői DJ oldalukat. 20 éve egy esküvőn a DJ-t vasvillával kergették volna ki a kapun, ebben egészen biztos vagyok. Nem azért, mert tehetségtelen, hanem egyszerűen más volt az elvárás, a szokás. Nagyon nem mindegy tehát, hogy az adott évek ténylegesen esküvőkön szerzett tapasztalatot jelentenek-e. Egy 5-6 éve "praktizáló", keresett esküvői DJ valószínűleg úgy 200 esküvőn van túl ennyi idő alatt, egy 20 éves múlttal rendelkező club DJ-nek viszont lehet, hogy a tiétek lesz a harmadik esküvői megbízása.
 • Legjobb, ha egész éjszakára szóló szerződést kértek az esküvői DJ-től. Egy magára valamit is adó esküvői DJ-nél ez természetes, neki az a fontos, hogy Ti jól érezzétek magatokat.
 • Ne az ár legyen az elsődleges szempont az esküvői DJ választásánál. Egy jó esküvői DJ szakmailag felkészült, zenéit legális forrásból szerzi be. Minőségi, megbízható technikát használ, vállalkozást üzemeltet az esküvői DJ tevékenységhez, melynek ára van. Lehetnek 10-20%-os eltérések az áraknál, de legyen gyanús a feltűnően olcsó, mindent megígérő esküvői DJ. Ne dőljetek be olcsó árajánlatoknak!

  online ajanlat


Referenciáink a teljesség igénye nélkül

Aktuális ajánlatok

Referenciáink képekben

Téli esküvő

Rólam írták

Ki van jelen?

Oldalainkat 45 vendég és 0 tag böngészi